مشاوره حقوقی رایگان - رد گواه

با سلام و خسته نباشید خدمت همه وکلای عزیز و دستندرکاران برنامه دادراه که برنامه بسیار مفید رو در اختیار من و امثال من گذاشتن. و تشکر بسیار ویژه از وکلای عزیزی که پاسخ کامل به سوالات میدن و به فکر مشاوره حضوری نیستن و فقط به فکر اینکه جیب مردم رو خالی کنن نیستن
خداوند یاورشون باشه که به فکر کسایی مثل من هستن که شاید هزینه مشاور حضوری رو ندارم و شاید به علت بیماری نمیتونم حضوری مراجعه و با داشتن دو تا فرزند خردسال که سرپرستیشونو دارم پولی برای مشاوره حضوری ندارم.
و اگر توجه داشته باشین بیشترین متهمین به افترا و تهدید و توهین کسانی هستند که بی کس هستند و شاکی از چون چیزی برای دندون کشیدن از طرف پیدا نمیکنه با این عناوین ازش شاکی میشه تا متشاکی رو به دردسر بندازه.
اما چرا تا بحال قاضی یا بازپرس یا ماموران کلانتری از شاکی سوال نکردند که وقتی متهم به شما توهین کرد و افترا گفت ایا شما ساکت نشستی و چیزی نگفتی؟
و ایا شاهدانی که با 200 هزار تومن خودشان و وجدانشان و شرافتشان و دین و قران را میفروشند و حاضر به شهادت در مقابل 200 هزار تومن میباشند چطور باید به قاضی اثبات بشن؟
ممنونم اگر راهنمایی کنین که من چطرو به قاضزیمحترم شعبه ثابت کنم که شاهدینی که شهادت دادند اصلا در دعوا نبوده و همه حرفهاشون دروغه؟

پاسخ ها :

رد گواه شهادت دروغ شاهد