مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک وکالتی بدون مبایعه نامه

سلام. بنده ملکی از دوستم خریدم به صورت وکالت بلاعزل. مبایعه نامه ندارم اما برگه ای دارم که داخل ان پول و چکهایی که به ایشان دادم را نوشتم و داخلش ذکر کردم که بابت خرید خانه به نشانی.. و پلاک ثبتی ... داده شده است و امضا شده. حالا ایشان منکر شده و ملک را حدود یکسال است که تحویل نمیدهد. شاهدم دارم. چگونه و از چه راهی اقدام کنم. ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

باید ابتدا دادخواست اثبات مالکیت به دادگاه ارسال کنید و متعاقبا تخلبه ملک موصوف

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

دادخواست اثبات مالکیت ، الزام به تنظیم سند رسمی انتقال و تسلیم مبیع مطرح کنید