مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

سلام
من سیاهه جهیزیه ندارم و علاوه بر اون فاکتور هم ندارم همسرم شهادت نمیده که جهیزیه منه ولی خب یه سری شاهد دارم
ولی من بعد از عروسی با پول کادو های خودم کم و کسری جهازم رو خریدم بازم نه سیاهه نه فاکتور میتونم ازش بگیرم چون بعد عروسی کسی ندید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام ، اموال موجود در منزل مشترک، در حکم مال مشترک بین زوجین است، مگر اموالی که عادتا مورد استفاده خانم یا آقاست، در صورت ارایه فاکتور و اسناد اثبات کننده مالکیت، مال متعلق به آن شخص است