مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام
بنده با همسرم دچار مشکل شده ام در حال حاضر قهر هستیم.قصد در خواست استرداد جهیزیه را دارم و اجرای مهریه!
در سند ازدواج مبلغ 25 میلیون تومان برای سال 95 جهیزیه نوشته شده
سوال : می‌خوام بدونم تکلیف وسایلی که هیچ فاکتوری برایش وجود ندارد
و آنهایی که طی سال های گذشته بعد از ازدواج خریداری شده چه میشود؟!
(بسیاری از آنها با کارت بانکی خودم و یا سفارش از سایت فروشگاه اینترنتی از پروفایل خودم بوده است!)
آیا این ها را هم میتوانم به لیست اقلام جهیزیه اضافه نماییم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا برای استرداد جهیزیه می توانید برای همسرتان اظهارنامه ارسال و سپس دادخواست مناسب تنظیم نمایید لیکن برای وسائلی که بعدا اضافه شده می توانید با تنظیم استشهادیه قانونی که قابلیت اثبات داشته باشد و شهادت شهود و تنظیم لایحه تخصصی در این خصوص اقدام داشته باشید
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما بزرگوار باید اسناد و مدارک شما بررسی شود همچنین وسالی که فاکتور دارد و ندارد خود وسایل نیز که چه هستند مهم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با تهیه لیست سیاهه جهیزیه و امضا شهود ، در دادگاه با معرفی شهود اثبات نمایید که وسائل متعلق به شما است و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با شهادت شهود و تهیه استشهادیه اثبات کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید براساس شهادت گواهان ثابت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید جهیزیه خود را طبق سیاهه استرداد کنید و اقلامی که زوج خریداری کرده است متعلق به زوج است و اگر شما مدعی هستید که خریداری کرده اید باید فاکتور یا شاهد ارائه دهید.
مهریه نیز در هر صورت قابل مطالبه است و می توانید از طریق اجرای ثبت نسبت به توقیف اموال زوج اقدام کنید.
اگر اموالی نداشت با اخذ گواهی از طریق دادگاه دادخواست مطالبه مهریه بدهید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

وسایل و بردارید و به جایی انتقال دهید مگر طرف لیست سیاهه داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق لیست سیاهه جهیزیه عروس در زمان عقد میتوانبد تقاضای استرداد جهیزیه نمایید ‌‌با قرار تامین خواسته انها را ببرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر سیاهه جهیزیه داریدبدان استناد کنید
بله میتوانید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

در صورتی که مبالغ از حساب شما پرداخت شده باشد میتوانید در لیست سیاهه جهزینه قید نمایید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با مدارک و مستندات خرید میتوانید آنها را نیز مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ صد در صد می توانید به استناد واریزی هایی که از حساب بانکی خود داشتید و با پرینت حساب مشخص خواهد شد مالکیت خود را بر اسباب و اثاثیه محقق کنید؛ پرینت حساب بعنوان یک سند است که در نبود لیست سیاهه بسیار مثمر ثمر خواهد بود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با فاکتورهای خرید دادخواست استرداد بدهید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
در خصوص جهزیه دادخواست استرداد جهزیه دهید و درخصوص لوازم خریداری شده میتوانید با ارائه ادله و مدارک (فاکتور خرید، شهادت شهود ) مالکیت خود را اثبات نمایید.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
برای استرداد جهیزیه لیست سیاهه جهیزیه را ارائه دهید و برای سایر وسایل چنانچه خودتان خریداری کرده آید فاکتور خرید و پیرینت حساب بانکی و شهادت شهود سند مالکیت شما خواهد بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر به سیاهه اضافه نکنید در یک لیست دیگر جداگانه بنویسید و بر اساس فاکتور و مستنداتی که دارید و استشهادیه استرداد آن وسایل را نیز مطالبه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در خصوص جهیزیه که در سند رسمی مشخص است . می توانید استرداد نمایید. در مورد وسایل خارج از جهیزیه می بایست با ادله ومدارک دادخواست استرداد تقدیم نمایید .

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

اموالی را که مدرک اثبات مالکیت خویش بر آن دارید را میتوانید مطالبه نمایید.باقی اموال هم که عرفا متعلق به شماست قابلیت مطالبه را دارد.با همکاران وکیل حضورا مسورت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید با ارائه فاکتور خرید یا شهادت شهود اثبات نمایید که وسائل متعلق به شما است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد واریز وجوه می توانید وسایل را مسترد نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با سلام پرسشگر ارجمند بله میتوانید اقدام کنید