مشاوره حقوقی رایگان - لیست جهیزیه و فاکتور جهیزیه

سلام وقتتون بخیر باشه. من یک ماه دیگه عروسیمه ، تمامی فاکتورهای خرید جهیزیه م‌ رو دارم ، از نظر قانونی لازمه لیست جهیزیه بنویسم و امضا بگیرم ؟ چون با این کار قطعا تنش هایی از سمت خانواده همسر ایجاد میشه. اگر فاکتورهای خرید جهیزیه داشته باشم اگر روزی دچار مشکل بشم میتونم جهیزیه م‌ رو برگردونم و بدست بیارم؟ ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله فاکتور بعنوان دلیل و سند قابل اثبات و اعتنا در دادگاه پذیرفته می شود
می توانید سیاهه رانوشته و به امضای اقربای خودتان بعنوان شاهد برسانید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی، با سیاحه و امضای داماد بلی، با فاکتور تنها خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
فاکتور همراه با فیش پرداخت قابل استناد است.
سیاهه بنویسید و از بستگان خود امضا بگیرید.
فیلم بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله حتما لیست سیاهه جهیزیه را در حضور شاهد امضا و تنظیم کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
بازگرداندن و استرداد جهیزیه با داشتن سیاهه و بدون آن، همچنین با استفاده از لیست و فاکتور جهیزیه، امکان پذیر می باشد. استرداد جهیزیه با داشتن سیاهه ای که داماد ذیل آن را امضا نموده باشد، بسیار آسان است، چرا که امضای او، به معنای پذیرش موارد مندرج در لیست یا سیاهه است. در صورت نداشتن سیاهه، زوجه می تواند، از شهادت شهود یا فاکتور جهیزیه، استفاده کند که پذیرش یا عدم پذیرش آن، با قاضی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است سیاهه جهیزیه تهیه نمایید و زوج امضا نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه بر تنظیم سیاهه میگردد در غیر اینصورت فاکتورها ملاک است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است لیستی تنظیم کنید و بدید شوهرتان امضاء کند و نیازی نیست حتماً خانواده وی امضاء کنند .