مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی و کیفری

سلام خدمت تمامی استادان گرامی یه سوال از حضار محترم داشتم دادگاه حقوقی مطابق ماده 18 قانون آیین دادرسی کیفری میبایست از رای کیفری تبعیت کنه درسته؟ قاضی محترم دادگاه حقوقی رأی مشکل دار داده که بردیم تجدید نظر و همکاران محترمشان نیز رأی بدوی را تایید نمودن آیا جایی برای شکایت وجود داره ؟ جایی که واقعاً بر اساس قانون رأی بده هست ؟ بعضی دوستان ماده 477 رو پیشنهاد میدن که من واقعاً مأیوس شدم میخواستم نظر شما رو بدونم، یه ضرب المثلی هست که میگن از ناهار معلومه شام چی هست به ضرب المثل استناد کنم یا به ماده 477 میخوام بدونم اونجا بازم از همکارشون حمایت میکنن یا رأی صادره که خیلی هم تابلو هست برمیگرده چون همگی شما تجربه چنین رأی هایی رو دارین ممنون میشم راهنماییم کنیم درسته میگن حق گرفتنیه ولی من خداییش خیلی تلاش کردم بخدا خسته شدم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر دلایلی جدیدی دارید میتوانید اعاده دادرسی نمایید که البته چون پرونده به همان شعبه تجدیدنظر ارجاع میگردد عملا نتیجه بخش نیست ولیکن اعمال ماده477 اخرین اقدامی است که میتوان انجام داد

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

سلام،رای کیفری زمانی در امرحقوقی موثر است که اولا،قطعی شده باشد ،ثانیا،موثر در ماهیت خواسته حقوقی شما باشد،ثالثا،قاضی رسیدگی کننده،تشخیص دهد که ماهیتا،امر کیفری بر امر حقوقی مطروحه،موثر است،اما سوال دوم شما،رای قطعی شما جز از طریق اعمال ماده477وتشخیص کمیسیون مربوطه که خلاف شرع بیین رای شما را احراز و ریاست قوه قضائیه تجویز رسیدگی دهد،راه دیگری برای رسیدگی مجدد وجود ندارد،البته اگر شما بعنوان خوانده محکوم شدید،معترض ثالث حکمی وجود داشته باشد که ذی حق باشد می تواند ورود پیدا کند ورای را نقض کند.