مشاوره حقوقی رایگان - خلاف بین شرع ماده 477

سلام بنده حدود 2 سال پیش تقاضای ماده 477 نموده بودم که بعد دو سال بررسی در معاون قضایی استان پرونده را به یکی از شعبات دیوان عالی کشور فرستادن حال نمی‌دانم که باید چکار کنم و پول هم ندارم که وکیل بگیرم لطفا راهنمایی کنید چکار باید بکنم آیا رای من نقض میشه و در یکی از شعبات هم عرض رسیدگی میشه یا همون شعبه دیوان رای قطعی میده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درخواست اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور ارسال خواهد شد و دیوان عالی موضوع و جهات اعاده دادرسی را بررسی خواهد کرد و در صورت موافقت ، پرونده را برای رسیدگی ماهوی و شکلی دوباره ، به شعبه هم عرض دادگاه ارسال خواهد کرد
و در صورت عدم موافقت ، دیوان
قرار رد اعاده دادرسی صادر خواهد کرد

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. چنانچه دیوان رای را نقض کند به شعبه هم عرض می فرستد و دوباره رسیدگی می کند و چنانچه نقض نشود آن را تایید کرده و در هر صورت به شما ابلاغ می شود.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دیوان عالی کشور درباره تجویز یا عدم تجویز اصل اعاده دادرسی نظر می دهد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا باید بری در دیوان پیگیری کنی احتمالا دیوان نپذیرفته ثانیا اگر بپذیرد تازه میفرسته دادگاه هم عرض

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ شعبه باشید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در حال حاضر نیازی نیست که وکیل بگیرید یا اقدام خاصی انجام دهید ، منتظر اعلام نظر دیوان عالی کشور بمانید ، در صورت که درخواست شما توسط دیوان محترم مورد قبول واقع شود پرونده شما برای برسی مجدد به شعبه هم عرض ارسال خواهد شد که آن موقع می توانید یا وکیل بگیرید یا یک لایحه تخصصی که وکیل آن را نگاشته است در جلسه رسیدگی ارائه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر با تقاضای شما در دیوان موافقت شود و رییس قوه قضاییه بپذیرد از طریق سامانه ثنا ابلاغ خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
حضوری پيگير ماجرا شوید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به دیوان مراجعه کنیدمعمولامشکل می پذیرند ای رانقض کنند اگرنقض کنندمیفرستن به شعبه همعرض بدوی