مشاوره حقوقی رایگان - اعمال نفوذ با ماده 477

سلام ؛
من یک معامله ملکی چند سال پیش داشتم که چند روز بعد از بیع نامه اعلام فسخ به خاطر غبن افحش دادم. با نظر کارشناسان و تحقیقات , در دادگاه بدوی رای به نفع من صادر شد و فسخ معامله تایید شد. در تجدیدنظر هم با توجه به کامل بودن پرونده رای تایید شد.
حالا بعد از یکسال فرد مقابل با اعمال نفوذ و پس از اینکه تقاضای اعاده دادرسی اش قبول نشده , از طریق ماده 477 توانسته پرونده را وارد دیوان عالی کشور کند و در یک شعبه به رای ایراد گرفته اند که چون خیارات از جمله خیار غبن اقساط شده پس رای مخدوش است و دوباره برای تحقیقات به شعبه بدوی برگشت داده شده است.
در صورتیکه طبق فتواها ( امام راحل و ... ) و رای های مختلف , اسقاط غبن شامل فقط شامل غبن متعارف و فاحش بوده و غبن افحش نیست و نظر کارشناسان پرونده هم وقوع غبن افحش بوده .
می خواستم بدانم چه کار باید انجام دهم ؟

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

سلام..یا باید خودتان در دادگاه دفاع کنید و ادعای او را رد کنید یا بهتره است وکیل بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید خودتان در دادگاه دفاع کنید و ادعای او را رد کنید یا بهتره است وکیل بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رای و استدلال دیوان را باید ارسال کنید تا بعد از بررسی پاسخ مناسب داده شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام موضوع نیازمند بررسی بیشتر میباشد پیشنهاد می گردد که از طریق مشاوره تلفنی تماس بگیرید و رای بدوی و تجدید نظر را ارسال نمایید تا توضیحات لازم داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیار غبن افحش ساقط نمیشود مگر صراحتا در قرارداد پیش بینی شده باشد که غبن افحش اسقاط شده است
اگر در قرارداد ، فقط شرط شده باشد که خیار غبن اسقاط شده است ، این شرط شامل غبن افحش نمیشود پس غبن افحش اسقاط نمیشود