مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه برای حضور در دادگاه کیفری

با سلام ... در پی یک سری مشکلات خانوادگی از من شکایتی به اتهام تهدید نسبت به همسرم انجام شد که من به چند روزی در قرار بازداشت بودم و با کفالت آزاد شدم بعد پیامکی مبنی بر قرار نهایی از سوی سامانه ثنا روی تلفنم ارسال شد اما هنوز حکمی برای من صادر ابلاغ نشده نه بصورت حضوری نه بصورت ثبت در سامانه ثنا و قبل اون سه جلسه دادگاه رفتم. دیروز 26 دی ابلاغیه در سامانه ثنا دریافت کردم مبنی بر حضور در دادگاه کیفری می خواستم بدونم علت حضورش چه هست با توجه به اینکه هنوز حکمی برای من ابلاغ نشده و ایا مهلت اعتراض به رای برای من هست یا به تشخیص قاضی هست؟ قبلا پرونده زیر دست دادیار بود متن احضاریه هم بدین شرح هست. شماره ابلاغیه: ..................
صادر کننده: شعبه 102 دادگاه كيفری دو شهرستان داراب (102جزايی سابق) تاریخ صدور:
زمان اولین مشاهده: 1397/10/27-06:06 زمان درج در سامانه:
موضوع ابلاغیه: ابلاغ اخطاريه/احضاريه حضور در جلسه رسيدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطين
سایر اطلاعات:
تاریخ حضور :1397/11/07-09:00 علت حضور: رسيدگی

متن ابلاغیه:
تاريخ حضور: 1397/11/07 ساعت حضور : 09:00
در خصوص شكايت س.خ عليه شما مبنی بر تهديد در وقت مقرر فوق جهت رسيدگی در اين شعبه حاضر شويد.

پاسخ ها :

آیدا رضوانی

سرکار خانم آیدا رضوانی :

دادسرا جرم شما رو محرز دونسته و پرونده رو به دادگاه فرستاده بهتره قبل از جلسه به دادگاه مراجعه کنید تا از محتویات پرونده آگاه بشید و در روز دادگاه هم باید دفاع کنید که حکم دادگاه هم در هرحال میتونه یا محکومیت باشه یا برائت