مشاوره حقوقی رایگان - حضور در جلسه دادگاه

سلام امکان داره با گرفتن اجازه دادستان همراه مادرم برای توضیح پرونده در جلسه دادگاه وراثی حضور داشته باشم راه حل دیگه نداره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مى توانيد درخواست خود را مطرح كنيد، ليكن تنها اشخاص داراى سمت مى توانند در جلسه حضور يابند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در امورحسبی نماینده می تواند حاصر شود. با قاصی شعبه صحبت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در جلسه رسیدگی تنها اصحاب دعوا میتوانند حاضر شوند . ولی قبل از جلسه با قاضی صحبت کنید شاید پذیرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر قاضی دادگاه موافقت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرفا با اجازه قاضی شعبه می توانید در جلسه حاضر شوید آنهم اگر طرف مقابل اعتراضی نداشته باشد