مشاوره حقوقی رایگان - تناقض در شهادت

با سلام و خسته نباشید. میخواستم بدونم یک کلمه یا حرف در اظهارات من با اظهارات شهود من تناقض داشته باشد، (من فقط گفتم اتاق خواب بالا خوابیده بودم و شاهد ها گفتن اتاق پایین) آیا این بالا گفتن من باعث میشود که نظریه قاضی عوض بشود و به ضرر من تمام بشود؟ تشکر از پاسخ شما.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بستگی به موضوع پرونده دارد و اینکه آیا شهادت شهود باعث علم قاضی شده است یا نه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ارزش شهادت با تشخیص دادگاه است وهرگونه تناقض گویی در شهادت موجب اسقاط شهادت شهود خواهد شد