مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار شهادت تناقض در شهادت

سلام
در همين سايت دادراه مطلبى در قسمت نمونه راى هاى تجديد نظر مشاهده كردم كه قاضى تجديد نظر اشاره داشته : طبق قاعده كلى هرگاه تناقضى در شهادت به وجود آيد شهادت كلا ساقط است و ارزش و اعتبار ندارد
آيا اين استدلال درست است ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله اگر شهادت شهود متضاد هم باشد ازاعتبارساقط است الدلیلان اذا تعارضاتساقطا
البته اگر درلفظ مختلف باشد لکن درمعنامتحدباشد تاثیری برشهادت شهودنمیگذارد