مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو در صورت اعلام اعسار محکوم علیه

با سلام. من مبلغ 2میلیون از کسی طلب داشتم که نمی داد. سرانجام دادگاه طرفو محکوم به پرداخت کرد. رای نهایی شده. من از اجرای احکام جلبشو گرفتم ولی هنوز اقدام نکردم. بهش اطلاع دادم که طلبمو بده قبل از این که اقدام به جلبش کنم. حالا رفته و دادخواست اعسار تنظیم کرده. من میدونم که طرف یه خودروی پراید داره.
میخواستم بپرسم با وجود این که به من حکم جلب داده شده میتونم دوباره برم اجرای احکام و بخوام که توقیف خودروی اون شخص رو بگیرم؟
و اینکه آیا با وجود این که محکوم علیه صاحب این خودرو هست آیا دادگاه رای به اعسار محکوم علیه میده؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

ماشین رو توقیف کنید