مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

سلام از سال 94. بعلت تصادف نمودن در محل کار خود حاضر نشدم تصادف بنده طبق گزارش بیمه حادثه ناشی از کار منظور کردید و دکتر معالح تا پایان سال 95 برای بنده استراحت پزشکی منظور نموده ولی بیمه یک ماه تایید کرده حال محل کارم بار شروع به کار بنده و مخالفت می نماید.
بنده به اداره کار دادخواستی مبنی بر بازگشت به کار را ارایه نمودم ولی اداره کار نیز در رای خود عنوان نموده که حدود یک سال از خاتمه مدت ایام استعلاجی میکذرد و میبایست زودتر به اداره کار مراجعه می نمودم در حالی که بنده این مدت مدام در محل کار دنبال بازگشت به کار بودم و مسئولین هر دفعه بازگشت به کار بنده تا به دلایل و بهانه های مختلف مختلف به آینده موکول کرده و بنده موقعی که دیدم نتیجه ای نخواهم گرفت به اداره کار مراجعه کردم ضمنا مدت 4 ماه از ایام فوق به دلایل شخصی در زندان بودم‌
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید الان به رای اداره کار اعتراض بزنم یا چه کاری انجام بدهم‌
ضمنا بنده در محل کار خود حدود 8 سال سابقه کار داشته و کارگر رسمی میباشم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

عدم حصور به موقع شما در محل کار بدون دلیل موجه تخطی محسوب میشود
شما باید در بدو امر به اداره کار مراجعه میکردید