مشاوره حقوقی رایگان - جریمه نقدی بدلیل عدم شرکت در جلسه ساختمان

در آپارتمان 11 واحدی زندگی میکنم که یک هفته ی قبل برای جلسه ساختمان روزی را اعلام کردند. متاسفانه بدلیل شخصی نتونستم در جلسه شرکت کنم.
در جلسه واحدهایی که حضور پیدا نکردن بدلیل عدم توجه به تعهد دیگران جریمه نقدی شدن، چنین چیزی به لحاظ قانونی درسته؟ ضمن اینکه بنده در پرداخت تمامی شارژها هیچ گونه تاخیری نداشته و قوانینی که در جلسات مورد تصویب سایررین قرار گرفته رو کاملا پذیرفته ام.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

عدم حصور شما در جلسه به منطور عدم تابعیت از جمع که نبوده؟
البته در بعصی مجامع برای اینکه افراد در جلسات حاصر شوند قانونی تنطیم میکنند و همگی ملزم به اجرای قانون آن مجتمع هستند
آیا چنین چیزی بین شما و مدیر مجتمع بوده؟؟