مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل پلاک قدیم موتور سیکلت به پلاک ملی

سلام و خسته نباشید خدمت شما. بنده یک موتور پلاک قدیم خریدم که مدل 1382 کویر هست و سند به نام کس دیگری هست و برای شهرکرد هست و شماره ای از او نداریم. یک آدرسی از او در سند نوشته است که معلوم نیست اشتباه هست یا درست هست. الان میخواهم ببینم آیا سند موتور سیکلت که پلاک قدیم هست و برای سال 1382 هست را میشود پلاک ملی بکنیم یا نه ؟
اگر میشود از چه طریقی اقدام بکنیم؟ چطور باید سند موتور به نام خودم بزنم؟ اون طرف اصلا نیست و دنبال او هم گشتیم و او را پیدا نکردیم. از چه طریقی برای این که سند موتور اقدام بکنم و به نام خودم بزنم؟ اگر جواب من را بدهید ممنون میشوم.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
به راهور مراجعه و در این خصوص مطمئن شوید