مشاوره حقوقی رایگان - رسانه ای کردن جرایم (رشوه و...) از نزدیکان یکی از مقامات

سلام. خسته نباشید. به ملک شخصی من از طرف نزدیکان یکی از مقامات آسیب وارد شده است و دیگر اموال مرا نیز تخریب کرده اند که به دلیل نفوذ پرونده را مختومه اعلام کردند. من از این مقام مدارکی دال بر رشوه و جرایم دیگری در دست دارم. آیا با رسانه ای کردن این مدارک به نظر شما اتهاماتی متوجه من میشود یا خیر؟ و بدون پیگیری قضایی اتهامی و مجرم شناخته شدن ما به دلیل انتشار این مدارک، آیا وزارت اطلاعات نیز میتواند من و خانواده م را تحت فشار قرار دهد؟ ضمنا ان مقام در مورد جرایم دیگری تا حدودی رسانه ای شده است. با توجه به تجربه شما چه خطراتی از سمت نهادهای گوناگون متوجه ما میشود و ایا به صورت کلی ما این اقدام را انجام دهیم یا خیر؟ ایا منتشر کردن این اطلاعات خود شامل جرمی میشود؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
انتشار اطلاعات و رسانه ای کردن مطالبی که متضمن انتساب اتهام به دیگری است افترا بوده و مجازات قانونی دارد .