مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله صوری

سلام، خسته نباشید. بنده حدود 26 ماه پیش کامیون خود را با یک تریلی معاوضه کردم. چند ماه قبل از این معامله به علت بدهی کامیون بنده چند روزی توقیف شد و چون زمان معاوضه کامیون و خرید تریلی بدهی زیاد داشتم وکالت فروش به نام همسرم زدم تا پلاک به نام او تعویض شود که برای بدهی ماشین توقیف نشود. بعد از چند ماه همسرم یواشکی قطعی به نام خودش زده بود و بعد از گذشت حدود شش ماه با ایجاد اختلاف بین ما ایشان منکر صوری بودن معامله شدند و حاضر به بازگرداندن سند نشد.
اظهارنامه فرستادم و شکایت کردم. یک بار برای آشتی آمد و جلوی اقوام گفت چرا سند به نام من زدی دو ماه فرصت بده سند میزنم و دوباره بعد از چند روز قهر کرد. یک دادگاه رای به هبه بودن داده و گفت چرا در دادخواست اثبات هبه را نخواستم و پس استماع ندارد. تجدید نظر گفتند بر فرض پذیرش دادگاه و طبق شهادت شهود معامله صوری بوده نه هبه.
این بار همسرم برای شکایت پیش دستی کرده و با ادعای کذب که خودرو دست او بوده و به من تحویل داده و حالا من به او نمیدهم به دادگاه رفته و قاضی بدون توجه به حرف های بنده بعضی از مدارک را از بنده برای گذاشتن روی پرونده نپذیرفت و حتی نامه ی توقیف کامیون قبلی را که گذاشتم گفت آخر کار خودت کردی و فقط به من گفت سند قطعی نه مگر نه بزرگتر از من قادر به ابطال آن نیست و حکم به تحویل ماشین از سوی من به همسرم دادند.
آیا سخنان من برای تجدید نظر افاقه میکند که طبق ماده ی 218 معامله صوری جهت فرار از دین باطل است و دیگر این که خانم اصلا ثمنی پرداخت نکرده و همچنین قصد و نیت بنده از این کار عدم توقیف ماشین بوده است. لطفا راهنمایی کنید. تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نتیجه تصمیم دادگاه تجدیدنظر قابل پیش‌بینی نیست.
امین احمدی وکیل دادگستری شهرستان اهواز

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دادگاه تجدیدنظر ،
شما باید ادعای صوری بودن معامله را در دادگاه اثبات نمایید و در صورت عدم اثبات ، حکم بر علیه شما صادر خواهد شد ولی ..