مشاوره حقوقی رایگان - حیثیت

سلام وقت بخیر
من در حال متارکه هستم چند وقت پیش متوجه شدم همسرم یک تلگرام باز کرده با شماره ایرانسل و به نام خودش
که متاسفانه عکس من و خصوصی من داخل پرفایل ان موجود است ولی به اسم کسی دیگر
آیا میشود ادعای شرف و حیثیت بهشون القا کرد و اینکه جرمشون چی هست
لازم به ذکر هست که من به پلیس فتا شکایت کردم
ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بستگی به نوع شکایت شمادارد،صرف یک پیامک چیزی راثابت نمیکند

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام همسرتان اگر عکس شما رادر پروفایل ش گداشته اکانت بنام شما ساخته از ایشان شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.