مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل اسباب و اثاثیه توسط مستاجر از امین اموال

باسلام
6 ماه گذشته بدلیل عدم تخلیه ملک اینجانب توسط مستاجر، دستور تخلیه گرفتم و اثاثیه را تحویل امین اموال که از بستگان است دادیم و ملک را تخلیه کردم
اجور معوقه مستاجر تا بحال حدود 11 میلیون بدون مبلغ ودیعه است که شکایت آن در جریان است و 4 میلیون آن نیز مربوط به انبارداری و حمل اثاثیه بوده است
از آنجاییکه دیگر توان مالی برای اجاره انبار ندارم و مستاجر نیز برای عدم پرداخت اجور معوقه فراری است و امین اموال نیز دیگر مایل به نگهداری اثاثیه نیست، آیا میتوانم وفق ماده 81 و 82 اجرای احکام مدنی،برای هزینه انجام شده برای باربری و انبار اثاثیه منزل در اختیار را، توقیف و به فروش برسانیم و آیا شامل این لوازم مستثنیات دین نمیشود؟؟؟
شکایت باید توسط امین اموال انجام شود یا محکوم له؟؟؟
آیا میتوان وفق ماده 86 قانون اجرای احکام، اثاثیه را تحویل دادگاه داد؟؟؟
ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمیشودحضوری باوکیل مشورت نمایید