مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام، وقت بخیر.
کارگر مرغداری هستم و بیمه حوادث تمام شده است. انگشتان پای من در دستگاه آسیاب رفته و له شد.
4 تا از انگشت های من عمل جراحی شده است و انگشت کوچک کامل و بقیه یک بند .
40 روز طول درمان داشتم و حالا انگشتان برگشته ولی داغون و بدون ناخن است و هنوز نمیتوانم درست راه بروم. حدودا دیه چه مقدار میشود؟
فقط میخوام حدود آن را بدانم.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
میزان دیه با توجه به میزان درمان شدن عضو بعد از پایان طول درمان و توسط پزشکی قانونی تعيين میشه و قابل پیش بینی نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پزشکی قانونی در نظریه دوم خود درصد دیه را تعیین خواهد کرد