مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از مستمری همسر و دریافت مستمری پدر

با سلام و احترام. خانم خانه داری هستم که همسر و پدرم مرحوم شده اند. با کدام ماده قانونی میتوانم از مستمری دریافتی از همسر متوفی ام با بیمه تامین اجتماعی که حداقل است انصراف دهم و از مستمری پدر مرحومم که بیمه خدمات درمانی بود و بیشتر از مستمری تامین اجتماعی است بهره مند شوم؟

پاسخ ها :

انصراف از مستمری همسر و دریافت مستمری پدر مستمری همسر مستمری پدر مستمری