مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از مستمری همسر و تقاضای مستمری پدر

باسلام بنده خانمی هشتاد ساله می باشم مدت ده سال مستمری تامین اجتماعی مربوط به همسرم به مبلغ 1800می گرفتم اکنون از مستمری همسرم انصراف دادم و می خواهم بازنشستگی پدرم که سی سال کارمند صندوق کشوری بوده بگیرم لازم به ذکر است که پدرم چهل سال پیش فوت کردن بنده از قسمت مشاوره صندوق کشوری پرسیدم گفتن تقاضا بدهید اما وقتی مراجعه کردم گفتن که اگر مستمری همسرتون می گرفتین اولویت با ایشان هست درحالی که بنده انصراف داده ام وحق بازگشت ندارم و اینکه به من گفته بودند که چون همسرتون حداقل بگیر تامین اجتماعی بودن می تونین با انصراف از حقوق ایشان از بازنشستگی پدرتان استفاده کنید حالا سوال من اینجاست که باوجود انصراف از حقوق همسرم که مبلغ ناچیزی بوده چرا نباید بتوانم بازنشستگی پدرم را بگیرم ؟باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک قابل بررسی است ظاهرا میتوانید دادخواست الزام بعد انجام تعهد و استرداد مبیع را اقامه نمایید