مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر

من دختری مجرد هستم که حقوق پدرم که ده روز کاری بوده بین منو مادرم تقسیم شده بعد از فوت پدرم اخیرا پدر بزرگم فوت شدن آیا امکان گرفتن حقوق پدر بزرگم برای مادرم مقدوره چون حقوق ایشون کامل هست و اینکه میشه مادرم حقوقشون ببخشه بمن ؟ حقوق پدرم که ده روز کاری بود منظورمه و خودشون از حقوق پدرشون استفاده کنن...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک مستمری قابل دریافت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر یک مستمری میگیرید ان یکی قطع . دومی مستقر میشود. هر دو همزمان ممکن نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مادرتان در صورت اقدام برای اخذ مستمری پدرش حقوقش قطع می شود چراکه جمع دو مستمری امکان پذیر نیست و حقوق پدر به شما خواهد رسید

شیدا بزمی

سرکار خانم شیدا بزمی :

سلام. امکان پذیر نمی باشد. مادرتان در صورتی محق هستند که از همسرشان حقوقی نداشتند.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سلام .اگر شما بعنوان زن حقوق شوهررا دریافت می کنید نمی توانید همزمان از حقوق پدر بهره مند شوید زیرا هر شخص در یک زمان تنها می‌تواند یک سرپرست داشته باشد و حقوق و مزایا بابت آن دریافت نماید.پس بنابراین زمانی‌که شما حقوق همسر متوفی خود را دریافت می‌نمایید، نمی‌توانید حقوق پدر متوفی خود را نیز مطالبه کنید.