مشاوره حقوقی رایگان - روند اجرای احکام

سلام، خسته نباشید.
یک پرونده شکایت داشتم.
در برج 10 سال 99 رای توسط دادگاه کیفری صادر شد و متهم به پرداخت دیه و یک سال حبس تعلیقی محکوم شد و پرونده به شعبه اجرای احکام واصل شد.
یک ماه پیش پس از مراجعه به شعبه اجرای احکام، به دفتر خدمات قضایی رفتم و درخواست مطالبه دیه ام رو دادم.
( متن درخواست: ریاست محترم شعبه اجرای احکام، اینحانب شاکی پرونده با گذشت 14 ماه از زمان وقوع ضرب و جرح عمدی و همچنین رای نهایی دادگاه از شما تقاضا دارم جهت اجرای حکم دریافت و وصول دیه همکاری بفرمایید. اینجانب درخواست مطالبه دیه را دارم.)
حالا امروز پیام برای من آمده: دادخواست فلان شماره ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 113 دادگاه كيفري ارجاع و با شماره پرونده جدید ( که با شماره پرونده پروسه ی شکایت و دادگاه در طول این مدت که درگیر او بودم فرق میکند) و رمز شخصي فلان ثبت گرديد.
وقتی پرونده پس از رای به اجرای احکام واصل شد.
دوباره به همان شعبه دادگاه کیفری که برج 10 سال 99 رای رو صادر کرده، ارجاع شده یعنی چی؟
رمز شخصی که ثبت شده چی هست؟
( لازم به یاد آوری: تاریخ وقوع اتفاق برج 2 سال 99 بوده که 15 ماه ( بیش از یک سال) گذشته)

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ظاهرا متهم پرونده دادخواست اعسار از پرداخت دیه وتقسیط انرا تقدیم نموده که همان شعبه کیفری رسیدگی مینماید برای اطمینان به شعبه 113کیفری مراجعه کنید