مشاوره حقوقی رایگان - روند اجرای احکام

سلام. مدت یک ماه است صدور اجراییه مبنی بر الزام به تمکین همسرم را طی لایحه تقدیم کردم و پس از گذشت یک ماه و مراجعه به دادگاه اظهار کردند باید منتظر اجرای احکام باشم. میخواستم بدانم چقدر طول میکشد که به اجرای احکام برسد؟ مرجع رسیدگی به دستور تسریع چه قسمتی است؟
تشکر

پاسخ ها :

ذبیح اله ذوالفقاری

جناب آقای ذبیح اله ذوالفقاری :

شما با مراجعه به دادگاه صادر کننده رای ،درخواست اجرای را ی فرمایید

حامد کریمی کوسالاری

جناب آقای حامد کریمی کوسالاری:

با سلام صدور اجرائیه و ابلاغ آن به محکوم علیه همان زمان یک ماه طول می کشد بعد از یک ماه به دفتر شعبه مراجعه و اجرائیه را به اجرای احکام ببرید