مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل زندگی نباتی زوج

با سلام. مردی به دلیل تصادف مدت 20 سال است که دچار زندگی نباتی است. اگر زوجه بخواهد پس از 20 سال و ناتوانی در پرستاری از زوج از او جدا شود، پس از ارائه دادخواست طلاق زوجه؛ زوج چگونه میتواند در دادگاه حضور یابد در صورتی که که هیچ گونه توانایی ندارد و زندگی نباتی دارد؟ روند طلاق چگونه انجام میشود؟
ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود با معرفی شرایط زوج در زمان تنظیم دادخواست از طریق دادگاه خانواده طی سیر مراحل قانونی طلاق صورت میگیرد

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
میتوانید برای ایشان وکیل اخذ نمایید.
همچنین میتوان حکم غیابی اخذ کرد و در مواردی مانند این دادگاه می تواند از روش های غیرحضوری هم استفاده نماید.
موفق و پیروز باشید.