مشاوره حقوقی رایگان - پنهان کردن بیماری همسر

با سلام و احترام / برادرم يكسال پيش با دختري از اقوام دور ازدواج كرد ، همسرشان در اين مدت رفتار و خانه داري مناسبي نداشته تا اينكه بطور اتفاقي پي به قرص هاي مصرفي همسرش مي برد و متوجه مي شود همسرشان دچار ADHD مي باشند و همچنين قرص هاي ضد افسردگي نيز مصرف دارند. چون پدر و مادر همسرشان ازدواج فاميلي انجام دادند ، در حال حاضر نيز نگران بابت سلامتي فرزندشان در آينده هستند و همسرشان نيز تاكنون تمايلي به بچه دار شدن نداشتند كه از نظر سلامتي هم برايشان خطرناك هست. پدر همسرشان گفتند كه خواهر ديگرش هم اين بيماري را داشته است و بچه دار شده است . با توجه به مخفي كردن بيماري توسط خانواده همسرشان ، و خطر انتقال بيماري براي فرزند آتي شان وجود دارد اكنون برادرم روحيه خوبي ندارد . لطفا در خصوص طلاق و جدايي اين زوج رهنمود بفرماييد . با تشكر

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، امکان فسخ نکاح دارید پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زوج برای طلاق همسرش نیاز به دلیل ندارد اما حقوق مالی باید پرداخت شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادرتان می تواند دا‌دخواست فسخ نکاح بدهد.
نتیجه قابل پیش بینی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل بیماری پنهان شده همسر برادرتان، در اسرع وقت، دادخواست به خواسته فسخ نکاح مبنی بر تدلیس در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. بیماری adhd قابل کنترل و درمان است. بعید میدانم برای فسخ نکاح رای بگیرید. میبایست ضمن پرداخت حقوق مالی زوجه دادخواست طلاق بدهید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام این بیماری موجب فسخ نکاح نمیشود
ولی میتواند دادخواست دهد شاید قاضی بپذیرد
ضمنا موجب از بین رفتن مهریه زوجه نمیشود