مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه درقبال طلاق

با سلام. بنده مهریه و نفقه و اجرت المثل را در ازای طلاق به همسرم دادم و در دفتر اسناد رسمی به ثبت رسیده است.
در روند پروسه ی طلاق توافقی هستیم و من در دادگاه اعلام کردم که از طلاق توافقی پشیمان هستم. با این حال من میتوانم درخواستی راجع به مهریه داشته باشم؟ هنوز طلاقی صورت نگرفته و در سند نوشته شده که در صورتی که زوج مذکور زوجه را طلاق نداد وجه حق رجوع به عوض دارد زوج در صورت انجام امر طلاق بری الذمه است و زوجه پس از طلاق حق هر گونه ادعایی را در این خصوص از خود سلب و ساقط نمود.
آیا ایشان میتواند درخواست طلاق یک طرفه دهد و بدون پرداخت مهریه من را طلاق دهد؟
آیا با این حال که من از طلاق توافقی منصرف شده ام باز هم میتوانم در خصوص مهریه ام ادعایی داشته باشم؟

پاسخ ها :

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

سلام. باید متن توافق نامه ببینم خدمتتون توضیح بدم