مشاوره حقوقی رایگان - سازش در تصادف

سلام، وقت بخير. من در خيابان با ماشين در حال عبور بودم كه يكکمادر و فرزند داشتن از خيابون عبور ميكردند و مادر اشاره كرد كه اول من رد بشوم همين كه راه افتادم و نصف ماشين من از كنار آن ها رد شد دختر بچه دست مادرش رو ول كرد و پيشوني او به به آينه بغل خودرو من برخورد کرد. من كمي جلوتر ایستادم و پياده شدم. مادر بچه خودش اظهار كرد كه مقصر بچه او بوده که یک دفعه سمن من دويده است. من هر چي نگاه كرديم چيزي نشده بود من به او گفتم اگر مايل باشند به درمانگاه برویم تا از سلامت بچه مطمئن بشویم كه مادر او گفت نه حال او خوب هست و احتياج به آمدن پلیس و اورژانس نيست. با هم توافق كرديم و گفت كه شكايتي ندارد و رفتيم.
اگر احيانا بعدا متوجه جراحتي در بچه شده باشند، ميتوانند با وجود سازش از من شكايتي كنند؟

پاسخ ها :

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

سلام. بله. متونه شاکی بشه،