مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پس از سازش در تصادف

سلام من در چهارراه با یک موتور تصادف کردم من با ماشین بودن و مقصر شدم موتور سوار گفت سازش میکنم و پلیس آمد و ما راپارکینگ نبرد و صورتجلسه کرد و رفت . دست و پای موتوری آسیب دیده و الان میتونه دوباره از من شکایت کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سازش کرده باشد امکان شکایت وجود ندارد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام درصورت سازش و رضایت امکان شکایت مندد نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه صلح و سازش صورت گرفته است و رضایت داده شده است فلذا شکایت مسموع نخواهد بود.