مشاوره حقوقی رایگان - ضبط سند ملک توسط دادگاه

سلام. من چند سال پیش برای سه نفر به 54 میلیون ضامن شدم هر کدام 18 میلیون یکی از این سه نفر 18 میلیون پرداخت کرد و دو تا دیگر حاضر نشدند بیایند تا سند من آزاد بشود و من حکم جلب گرفتم. رفتم یکی از دو نفر دو سال پیش گرفتم و الان دادگاه خانه من را ضبط کرد و مزایده گذاشت. من دنبال نفر سوم میگشتم پیدا نمیکردم که بالاخره چند روز پیش حکم جلب گرفتم و رفتم او را گرفتم و الان دادگاه میگوید شما باید مبلغ جریمه بدهی که موقع ضبط خانه بوده را باید بدهی. مبلغ 18 میلیون هست من که این 3 نفر گرفتم تحویل دادم. پس این ها چی میگویند؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر فرجه های قانونی برای تحویل مجرم سپری شده باشد و مراحل فروش هم انجام شده باشد چاره ای ندارید باید ان مبلغ را پرداخت کنید.

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

سوال ابهام دارد از طریق اجرای ثبت بود یا دادگاه