مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمایل فرزند به ملاقات با پدر

سلام. پدر بچه های من دو سال اصلا از حال بچه های خود خبر ندارد و حالا وقت ملاقات گرفته است و بچه ها هم اصلا نمیخواهند با او بروند. من باید چی کار کنم؟ دو روز دیگه باید بچه ها را به کلانتری ببرم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مراجعه به کلانتری مربوطه طی شرحی به مامور کلانتری اعلام نمایید که بچه ها تمایلی جهت ملاقات کردن با پدرشان را ندارند ومامور بصورت مکتوب به دادگاه اعلام مینماید تا شما نیز مبرا از مسولیت باشید