مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب در پرونده ای که دارای رای مشابه از دیوان عالی کشور می باشد.

با سلام
بنده سند دست نویس و عادی از یک نفر مبنی بر 3دانگ از 6دانگ زمین و ساختمان عیانی (یک باب مرغداری) و تمام متعلقات و برق و امتیاز سهام مرغداران می باشم. بر پایه همین سند عادی سال90 شکایت کردم و بعد از 2مرحله رای در شهرستان و سپس رای تجدید نظر استان و در نهایت رای دیوان عالی کشور نتیجه این شد که سه دانگ زمین و ساختمان رو تقسیم کنند و تنظیم سند کنند به اسم بنده.
حالا برای امتیاز برق که در همون سند عادی ذکر شده شکایت کردم و چون ایشون امتیاز برق رو انتقال دادن به پسرشون تحت عنوان فروش مال غیر شکایت نمودم. ولی باتوجه به اینکه تمام رای ها حتی رای دیوان عالی کشور رو روی پرونده شکایت برق گذاشتم قاضی محترم قرار منع تعقیب صادر نموده. ممنون میشم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام تنها راه اعتراض به قرار صادره است