مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل زوجه

باسلام در ارتباط با شرایط تعلق اجرت المثل ایام زوجیت بفرمایید آیا به طلاق ربطی دارد یعنی زن میتواند بدون جدایی درخواست اجرت المثل نماید. در ارتباط با اینکه میگن زوج باید ثابت کنه که زوجه کارهای منزل را رایگان انجام داده این چطوری قابل اثبات است شرط دیگر اینه که زوجه باید ثابت کند کارها را بدستور زوج انجام داده اینم چطوری قابل اثباته هرکدام از زوجین میتوانند در دادگاه دروغ بگن. من و همسرم 30سال سابقه زندگی داریم تا حالا خانمم حرفی برای مزد یا اجرت المثل نزده الان بعد از 30سال بعلت اختلاف میتونه درخواست اجرت المثل کند و طلاق هم نگیره منم راضی به طلاق نیستم. ممنونم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله می تواند برای اجرت المثل بدون درخواست طلاق اقدام کنند .ولی باید اقرار نمایند که کارهای منزل را تبرعا انجام نداده است