مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره و معرفی وکیل ویژه روحانیت

سلام برای یک احضاریه که رفتم دادسرای روحانیت و یک کفیل هم با فیش حقوقی معرفی کردم- به من تفهیم اتهام جعل مدرک حوزوی شد و به من یک عکس روحانی و یک مدرک که جعل شده بود نشان دادن من هم نه عکس فرد را شناختم و نه مدرک جعل شده را- ولی کسی که از مدرک استفاده کرده بود گفته بود من آن مدرک رو جعل کردمه ولی من چنین کاری نکرده بودم و تمام اتهاماتشان در قالب حرف بود و ادعاهای کسی که از مدرک استفاده کرده که من همه را رد کردم. من مغازه ام وسط شهر و خیابان اصلی شهر است و تابلو چاپخانه ام را که دارای کپی و پرینت هست قابل مشاهده برای عموم هست آیا با بردن اسم من و مغازه ام میتوانند مرا متهم کنند اصلا مگر اگر کسی مشخصات یعنی اسم و فامیل و تلفن و محل کسب (که همه در تابلو مغازه درج شده) را بدان میتواند آن فرد را بعنوان متهم یا شریک در جرم قلمداد کرد - لطفا یک وکیل ویژه روحانیت مقیم قم را به من معرفی کنید ممنونم من ساکن اهوازم که پرونده نیابت قم را دارد.

پاسخ ها :

جعل مدرک جعل مدرک حوزوی وکیل دادگاه ویژه روحانیت وکیل ویژه روحانیت وکیل