مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی به دلیل آسیب دیدگی در حین ماموریت

سلام.
در ماموریت حین آماده سازی اقلام ماموریت محوله با موتور سیکلت سازمان با حکم ماموریت زمین خوردم و از ناحیه کف پا، زانو، سر و صورت دچار حادثه شدم که چندین عمل جراحی انجام دادم.
پین و پلاک و پیچ و پارگی رباط صلیبی و ...
بنده مشمول جانبازی میشوم؟
اگر معلول حین خدمت شدم میتوانم اعتراض به دیوان عدالت اداری یا کمیسیون عالی بزنم؟
ممنون.

پاسخ ها :

جانبازی به دلیل آسیب دیدگی در حین ماموریت جانبازی معلول حین خدمت