مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی به دلیل آسیب دیدگی در حین ماموریت

با سلام بنده به همره 4 نفر دیگر در سال 91 ودر حین رفتن به محل ماموریت دچار حادثه واژگونی خودرو شده و از ناحیه کمر دچار شکستگی و تحت عمل جراحی قرار گرفتم که به کمیسیون 134 معرفی وبرای اینجانب معلول حین خدمت تشخیص داده شد که پس از اعتراض به کمیسون 135 ودوباره همین رای صادر شد.
لازم به ذکر است سه نفر از سرنشینان دچار حادثه شدید شدیم که یک نفر پس از 18 روز کما فوت نمود و پس از ارجاع و پرونده به کمیسیون 134 سپاه استان نامبرده شهید تلقی شد ولی نیروی زمینی با ادعای این که بنیاد شهید رای را نپذیرفته است پرونده را به کمیسیون 135 فرستاد که رای به فوت حین خدمت تغییر کرد
حال با پیگیری خانواده متوفی وشکایت به دیوان عدالت اداری رای سپاه باطل اعلام شد ولی سپاه با ارجاع پاسخ به دیوان عدالت اداری ادعا نمود که بنیاد شهید رای را نپذیرفته است
اولا رای صادره در خصوص اینجانب آیا درست است؟
دوم آیا با استناد به رای کمیسیون 134 متوفی مبنی بر شهادت وباطل نمودن رای 135 سپاه مبنی بر فوت حین خدمت ایشان موضوع شهادت برای متوفی وجانبازی برای اینجانب قابل پیگیری است؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.