مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی به دلیل آسیب دیدگی در حین ماموریت

سلام خدمت مشاوران زحمتکش دادراه
بنده در مرز سردشت مشغول به خدمت بودم که یک شب حین ماموریت کمین برای مقابله با قاچاقچی رفتیم و درگیر شدیم که بنده از روی کوه سر خوردم و مچ پای راست من شکست
الان بعد 2 ماه عمل استخوان هام خوب شده ولی عملا مچ پام رو 30 درصد میتونم تکان بدهم و تاندون آشیل پشت پای من هم کامل خشک شده
آیا درصد جانبازی یا درصد معلولیت تعلق میگیرد؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان قبلا پاسخ داده شده است نیاز به کارشناسی کمیسیون پزشکی دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن صورت سانحه یگان و نظر شورای عالی پزشکی دارد