مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند رسمی

سلام و عرض ادب. بنده مالک 6 دانگ یک واحد آپارتمان هستم. 5 سال پیش همسرم به اتهام مظنون به قتل بازداشت شد و بعد از چند ماه قرار وثیقه 500 میلیون براش صادر کردن. سند رو بازداشت کردم و آزاد شد و همچنان پرونده مفتوح و سند بازداشت است. آیا میتوانم 3 دانگ از آپارتمان را در دفترخانه تحت عنوان سند وکالت فروش اموال غیرمنقول به همسرم بدهم؟ وکالت بلاعزل، تام الاختیار و مادام العمر باشه... با وجود اینکه سندم بازداشت است، تنظیم وکالت فروش تخلف یا جرم نیست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

اگر قصد فروش مال مورد وثیقه را به هر نحوی داشته باشید باید نسبت به معرفی جایگزین ضامن یا وثیقه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اگر ملکی وثیقه قرار داده شود و توسط مقام قضایی بازداشت بشود ملک قابل خرید و فروش نیست چه وکالتی چه قطعی و معامله غیر نافذ است