مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مقصر در تصادف خودرو

نمیدونم اصلا اینجا جاش هست بپرسم یا نه ولی من دو روز پیش تصادف کردم نمیدونم چیکار کنم
در واقع یه نیسان با دنده عقب اومدن به صورت اوریب باعث انحراف من و برخورد من با جدول شد و فرار کرد ولی شماره پلاکشو برداشتن ، شاهد هم هست که دنده عقب اومد یهو و من منحرف شدم
الان سوالم اینه که آیا مقصره ایشون ؟ چون من بیمه بدنه ندارم و ماشین خیلی خسارت خورده اگه مقصر اعلام میشه من از بیمه اون استفاده میتونم بکنم ؟
لطفاً یه راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

شاید دوربین نشون بده،،به هر حال اگه اینه که شما می گین شاید مقصر باشه،،نظر کارشناس راهور مهمه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین مقصر با پلیس راهور است که باید همون لحظه زنگ می زدید و اعلام می کردید.
اگر طرف مقصر اعلام بشه می توانید خسارت خود را دریافت کنید