مشاوره حقوقی رایگان - خلاف کردن و باعث خسارت به خودرو دیگران شدن

سلام دیشب با اتوبوس در خیابان شلوغ درحرکت بوده پرسنل فرودگاه امام پیاده کنم که پژوی 405 ازسمت راست من سبقت گرفت که معبرناگهان تنگ شده راننده به سمت خودروی من پیچید برای اینکه با خودرو مقصربرخوردنکنم بسمت بلوار نزدیک شدم که اتوبوس باجدول بلواربرخوردومنجربه شکستن سپرورنگ رفتن بدنه ماشینم شد ایا باداشتن شاهدمیتونم ازپلاک مقصر شکایت کنم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله می‌توانید طرح شکایت نمایید با شهادت شهود فیلم دوربین و سایر مستندات

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در تصادفات تعیین مقصر با پلیس راهور است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تقصیر راننده دیگر قابل اثبات باشد خسارت قابل مطالبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین مقصر با پلیس راهور است و اگر ثابت شود خسارت قابل مطالبه هست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر اثبات شود بله میتوانید شکایت نمایید