مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بدون ثنا

سلام وعرض ادب
بنده یک تصادف کردم که مقصر طرف مقابلم شده و نمیاد برای تعیین خسارت، میخواستم بدونم من بدون ثنا میتونم ازایشون شکایت کنم و به نتیجه برسم یاخیر، درضمن اتباع هستم
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای شکایت باید مشخصات شمادر سامانه ثنا ثبت شده باشد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اتباع هم می‌توانند ثنا داشته باشند، به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام،برای شکایت حتما باید در سامانه ثنا ثبتنام نمایید.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بله امکان پذیر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله داشتن ثنا صرفا برای اتباع ایرانی است برای پیگیری موضوع به دفتر دادستانی شهرستان مربوطه مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان اقامه شکایت وجود خواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .