مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله زمین

سلام. پسر عموی بنده 5 سال پیش زمین پدری را به شخص غریبه ای فروخته است و زمین ما همجوار زمین ایشان است. تاکنون فکر کرده ایم که به صورت رهن یا اجاره در اختیار این فرد است. تازه متوجه فروش شدیم. آیا میتوانیم ادعای ابطال معامله نموده و ما درخواست خرید داشته باشیم؟

پاسخ ها :

بی تا موسایی

بی تا موسایی :

سلام.خیر همجوار بودن با یک زمین به تنهایی نمیتواند باعث ابطال معامله زمین دیگری شود.