مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه واریز شده

سلام. من برای یکی از دوستانم 50 میلیون تومان دو تا 25 میلیون واریز کردم که با آن در بازار ارزهای دیجیتال کار کند و به من سود دهد. الان میگوید پول ها از دست رفته است و نمیشود کاری انجام داد. من مدرکی به غیر از پرینت واریز به حساب این فرد ندارم. میشود اقدامی کرد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد واریز وجه دادخواست مطالبه مطرح نمایید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
میتوانید به اتهام کلاهبرداری یا دادخواست حقوقی مطالبه وجه از ایشان شکایت نمایید.