مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه واریز شده

سلام وقت بخیر
ببخشید من یک پرونده ای داشتم به واسطه این پرونده با فردی آشنا شدم که خودش رو فرمانده بخشی از گروه اطلاعاتی معرفی کرد و گفت به من پول بده تا من پول شاکیات رو بدهم و مشکلت حل شه منم چون تا به حال پرونده و اینا نداشتم اعتماد کردم و پول شاکی رو به حساب این شخص واریز کردم در صورتی که همه حرفاشون دروغ بود و من خودم شخصا دوباره پول دادگاه رو دادم الان هم پیام های واریزی رو دارم هم تمام پیامای این آقارو که گفته بود من اطلاعاتیم الان چجوری شکایت کنم که هم پولمو پس بگیرم هم بتونم ادبش کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خود به ثبت برسانید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع،کلاهبرداری وادعای نفوذ در مراجع دولتی شاکی وپیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع قابل طرح است.
دادخواست مطالبه وجه به استناد فیش واریزی نیز میتوانید اقامه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

دادخواست مطالبه وجه با توجه به فیش واریزی یا پرینت حسابتان ،بدهید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
از نظر حقوقی و کیفری این موضوع قابل تعقیب و پیگیری است.
از نظر کیفری می توانید به جرم کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع شکایت خود را مطرح کنید.
از نظر حقوقی می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

پرینت حساب بانکی را اخذ و دعوی مطالبه وجه و یا طرح شکایت کیفری کلاهبرداری را پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت مبنی بر کلاهبرداری انجام دهید