مشاوره حقوقی رایگان - سلام از واحد همسایه ی طبقه بالای سرپارکینگ ما بعلت نشت آب وتعمیرات حیاط خلوت که فقط در اختیار واحد ایشانه

سلام از واحد بالای سر پارکینگ ما حدود یکسال پیش بعلت نشت آب باران از حیاط خلوت ایشان و انجام پاره ای از تعمیرات که انجام دادن سقف پارکینگ من آسیب زیادی دیده و هرچه به ایشان متذکر میشم که باید سقف پارکینگ بنده را تعمیر کند میگوید چون سقف پارکینگ خراب شده مشاع هست و باید همه ی همسایه ها متقبل هزینه ی تعمیر سقف پارکینگ بشوند درصورتی که از واحدایشان آب نشت کرده حالا میخوام لطف کنید مرا راهنمایی کنید در ضمن میگویند چون تعمیرات در حیاط خلوت من اتفاق افتاده و در اصل حیاط خلوت مشاع بحساب میاد کل ساختمون باید هزینه شو پرداخت کنن درصورتی که حیاط خلوت داخل واحد ایشان قرار گرفته و حق استفاده بغیر از روشنایی با خود ایشان است

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دعوای مطالبه خسارت و الزام به جبران آن را علیه تمامی مالکین انجام دهید دادگاه مقصر را توسط کارشناس معین میکند