مشاوره حقوقی رایگان - خرابی سقف پارکینگ توسط همسایه

باسلام حدود یکسال هست واحدی از یک ساختمان 15 واحدی خریدم بعد از دوسه ماه که به واحد خریداری شده ام نقل مکان کردم متوجه شدم از واحد مسکونی بالای پارکینگ واحدم آب زیادی نشت کرده که سقف پارکینگم خسارت زیادی خورده و نمای بسیار زشتی پیدا کرده. الان چندین مرتبه به همسایه ی مربوطه گفتم و درخواست کردم محل آسیب دیده را تعمیر کند میگوید چون از حیاط خلوتم آب بارون نشت میکرد و مجبور به تعمیر شدم قطعه ای کف حیاط خلوت بود که اونو خارج کردم و همین امر باعث این خسارت شده و حیاط خلوت مشاع محسوب میشود پس کل ساختمان باید خسارت بدهند در صورتی که حیاط خلوت داخل واحد این آقا قرار گرفته و برای هیج کس جز خود ایشان قابل استفاده نمیباشد. اگر راهنمایی کنید که آیا حق با ایشان است ؟ ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
طبق قانون تملک آپارتمانها هزینه بخش مشاعات باید توسط همه مالکین پرداخت بشه