مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از آموزش و پرورش و اشتغال در وزارت بهداشت

باسلام بنده سه سال پیش با سهمیه معلولیت در ازمون استخدامی اموزش و پرورش قبول شدم و ده سال تعهد خدمت دارم که البته این تعهد قابل خرید میباشد، با توجه به معلولیتم که برای معلمی دست و پاگیر بود امسال در ازمون وزارت بهداشت شرکت کردم و قبول شدم اما وزارت بهداشت توی دفترچه قید کرده که پرسنل پیمانی سایر دستگاه ها مجاز به شرکت در این ازمون نیستند آیا اگر بهداشت این موضوع رو بفهمه میتونه منو اخراج کنه یا خلاف قوانینه؟ دوم اینکه من فعلا مرحله کتبی و مصاحبه قبول شدم و برای گزینش هنوز دعوت نشدم اما چون بهداشت نیاز مبرم به نیرو داشت بنده را قبل از گزینش در قالب قرارداد 89 روزه مشغول بکار کرد، الان ریسک بزرگی باید بکنم که هنوز جواب گزینش نیومده از معلمی استعفا بدم، چون ممکنه گزینش قبول نشم، اما سوال اصلی بنده منع بهداشت از شرکت پرسنل پیمانی سایر دستگاهها در این ازمون بوده آیا این امر وجاهت قانونی داره؟ دوم اینکه من اگه توی قرارداد 89روزه از بهداشت حقوق بگیرم از معلمی هم حقوق پیمانی بگیرم جرمم چیه؟ چکار کنم که تخلف محسوب نشه؟ توروخدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
تخلف محسوب می شود