مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از آموزش پرورش

با سلام. بنده سال 1400 قبول دانشگاه فرهنگیان شدم و تا امروز حدود یک سال مشغول تدریس هستم. بنا به دلایلی می خواهم استعفا بدم. آیا دلایلی که برای استعفا در نظر دارم نزد آموزش پرورش برای تعیین جریمه تاثیر گذار خواهد بود؟ آیا راهی برای استعفا فقط با برگشت حقوق های دریافتی طی این یکسال و بدون پرداخت جریمه وجود دارد؟ اگر خیر هزینه جریمه چقده آیا هنگفت خواهد بود یا خیر؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هزینه 4 سال درس و یک سال حقوق را به نرخ روز باید بدهید ولی موافقت نمی کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به مدت دوبرابر مدت اموزش باید تدریس کنید بعد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام شما می توانید در انتخاباتهای آتی شرکت نمایید و دستگاه اجرایی مکلف به قبول استعفای شماست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از مرجع مربوطه پیگیری کنید سوال اداری و درون سازمانیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از دایره حقوقی آموزش و پروش منطقه سوال نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر تاثیری ندارد
/ خیر ولی سازمان میتواند این مبلغ را کاهش بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر حتما باید جریمه پرداخت شود مبلغ آن را از آموزش و پرورشپیگیری کنید